• MINI AQUA HERO CAMP

          • Vážení rodičia,

            radi by sme vás informovali o možnosti prihlásiť vaše deti vo veku 4-6 rokov do nášho letného plaveckého tábora MINI AQUA HERO CAMP, ktorý je pre vaše ratolesti pripravený od 12. do 23. AUGUSTA počas dvoch týždňových turnusov.
            Na deti čaká pestrý denný program s každodenným tréningom plávania. Program prebieha každý deň od 7:30 do 16:00 a je ideálny pre tých, ktorí si chcú užiť aktívny deň plný zábavy a športových aktivít.

            Každý z dní zahŕňa tréning plávania, pričom deti budú mať možnosť si po obede odpočinúť a zdriemnuť. Program je starostlivo navrhnutý tak, aby deti získali nielen nové zručnosti v plávaní, ale aj prežili čas s rovesníkmi v príjemnom a bezpečnom prostredí.

            Počet miest je obmedzený tak, aby sme zabezpečili menší kolektív a umožnili individuálnejší prístup animátorov a kvalitnejšiu starostlivosť. Deti budú mať zaistenú celodennú stravu a nezabúdame ani na deti s potravinovou intoleranciou.

            Cena za týždňový turnus je 145 eur.

            Cena tábora zahŕňa: tréning plávania so skúsenými športovými animátormi, športový a zážitkový program, zdravá desiata, obed, olovrant a celodenný pitný režím, odborná starostlivosť skúsených animátorov a športových trénerov.

            Ak máte záujem o účasť vášho dieťaťa v našom tábore, potvrďte ju, prosíme vyplnením FORMULÁRA - prihlášky.

            Neváhajte dlho, počet miest je limitovaný.

            V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na info@petrzalkasportuje.sk alebo na telefónnom čísle: 0947 487 212.

            Tešíme sa na vaše deti a veríme, že spolu zažijeme mnoho nezabudnuteľných chvíľ.

      • Kontakty

        • Materská škola Turnianska 6
        • +421 2 6828 8426
          +421 947 487 442
          školská jedáleň - +421 947 487 443
        • Turnianska 6, 851 07 Bratislava
          Slovakia
    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje